Revelations couture

Rohkean naiselliset, vintagehenkiset uniikkipuvut häivähdyksellä tummia sävyjä. Täydellinen istuvuus, kiehtovat leikkaukset  ja ylelliset materiaalit ovat Revelations Couturen kulmakivi – taidokkaan ompelutyön lisäksi. Pukumme ovat Aurora Raiskisen suunnittelemia, ja ne valmistetaan kotimaisena ateljeetyönä ompelimossamme Helsingin Töölössä.

Katso kuvia malleista gallerian puolelta.

 

Uniikkipuvut mittatilauksena

Voit teettää meillä myös unelmiesi uniikkipuvun. Asukokonaisuus suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti ja valmistetaan mittojesi mukaan. Sinulla voi olla jo selkeä mielikuva millaisen puvun haluaisit, tai idea voi lähteä väristä, tietystä materiaalista tai vaikka hieman abstraktimmastakin aiheesta. Jättäydy rohkeasti suunnittelijan varmoihin käsiin!

Mittatilausprosessi etenee seuraavasti: Sinusta otetaan mitat ja mietimme yhdessä toiveitasi puvun suhteen. Seuraavalla tapaamisella käymme luonnoksia läpi materiaalinäytteiden kera. Mallin valinnan jälkeen ryhdymme valmistamaan pukuasi, ja sitä sovitetaan noin kahdesta neljään kertaan, aina tarpeen mukaan.

 

Ateljeetyön helmiä

Tarjoamme sinulle aina useamman vaihtoehdon ja ideaa työstetään niin kauan, kunnes se on juuri "se oikea" puku. Suosittelemme myös pukuihin laadukkaita kankaita ja autamme valikoimaan parhaat materiaalit kattavasta valikoimastamme. Hintaan sisältyvät mallin suunnittelu, kaavojen piirtäminen omilla mitoillasi, sovitukset, puvun työstö sekä materiaalit. Kaikki uniikkipuvut valmistetaan kotimaisena ateljeetyönä. Hinnat alkaen 1500 euroa.

Morsiuspuvun suunnittelu on hyvä aloittaa 3-8 kk ennen häitä, varsinkin jos hääjuhla ajoittuu kesäkuukausille. Varaathan pukusi ajoissa, koska tilausjonomme täyttyy nopeasti.

 

Korsetit

Erikoisosaamisemme helmi on vanhan ajan aidot, metalliluilla tuetut korsetit, jotka muotoilevat kauniisti vartalon linjoja. Kaikki korsetit valmistetaan vartalosi erityispiirteiden ja mittojen mukaan. 

Koska kyseessä on ihana vaate, jota ei aivan jokaisen kaapista löydy, opastamme ja paljastamme sinulle korsettien kaikki kiehtovat salaisuudet. Näin juhlapäiväsi on mahdollisimman onnistunut!

 

Puhelin 044 343 4644 | asiakaspalvelu@revelations.fi