Suunnittelija

 

Aurora Raiskinen

on pitkän linjan muodin ammattilainen, jonka uralle on mahtunut niin naisten muotia, urheiluvaatteita, teatteria kuin epookkipukujakin. Korsetteja hän on valmistanut pioneerimaisesti yli kaksikymmentä vuotta, muovaten naisten kurveja taidokkaalla kaavoituksella ja ammattitaidolla.

Pukuja on nähty yksityisjuhlien lisäksi niin esiintymislavoilla, Linnan juhlissa, näyttelyissä ja satojen elämänsä tärkeimpiä juhlia viettävien yllä. Erityisesti pukuhistoria, veistoksellisuus ja herkät yksityiskohdat ohjaavat pitkälle hänen suunnittelutyötään. 

Aurora on valmistunut Wetterhoffilta (nykyään Hämeen Ammattikorkeakoulu) vaatetusalan artenomiksi erikoistuen käsityökulttuuriin sivuaineenaan, opiskellut avoimessa taideteollisessa korkeakoulussa teatteripukusuunnittelua ja viimeisimpänä valmistunut tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon.

Aurora on Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016. Suunnittelijana hän poikkeaa monista sillä, että myös käytännössä toteuttaa lähes kaikki uniikkipuvut. Kaavoitus ja puvun huolellinen ateljeetyöstö takaa täydellisen istuvuuden.

"Tämä on kaikkea sitä, mitä toivoin ja sitä, mitä en osannut edes sanoa ääneen. Luetko ajatuksiani?" Lause, jonka monet asiakkaat ovat päästäneet hämmästyneenä suustaan, kun sanomattomat haaveet on muutettu todeksi.

Meillä toteutetaan unelmia puku kerrallaan.

 

 

Puhelin 044 343 4644 | asiakaspalvelu@revelations.fi