Yritys

 


Revelations-nimen takaa löytyy määrätietoinen nainen, joka on työskennellyt vuosien ajan muodin parissa ja pukenut naisia persoonallisiin ja upeasti istuviin vaatteisiin. Pukuja on nähty yksityisjuhlien lisäksi niin esiintymislavoilla, Linnan juhlissa, näyttelyissä ja satojen elämänsä tärkeimpiä juhlia viettävien yllä.


Aurora Raiskinen

on pitkän linjan muodin ammattilainen, jonka uralle on mahtunut niin naisten muotia, urheiluvaatteita, teatteria kuin epookkipukujakin. Korsetteja hän on valmistanut pioneerimaisesti yli kaksikymmentä vuotta, muovaten naisten kurveja taidokkaalla kaavoituksella ja ammattitaidolla. Erityisesti pukuhistoria, veistoksellisuus ja herkät yksityiskohdat ohjaavat pitkälle hänen suunnittelutyötään.

Aurora on valmistunut Wetterhoffilta (nykyään Hämeen Ammattikorkeakoulu) vaatetusalan artenomiksi erikoistuen käsityökulttuuriin sivuaineenaan, opiskellut avoimessa taideteollisessa korkeakoulussa teatteripukusuunnittelua ja viimeisimpänä valmistunut tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon.

Suunnittelijana hän poikkeaa monista muista sillä, että myös käytännössä toteuttaa kaikki Revelations Couturen puvun. Kaavoitus ja puvun huolellinen ateljeetyöstö takaa täydellisen istuvuuden.

"Tämä on kaikkea sitä, mitä toivoin ja sitä, mitä en osannut edes sanoa ääneen. Luetko ajatuksiani?" Lause, jonka monet asiakkaat päästävät hämmästyneenä suustaan, kun sanomattomat haaveet on muutettu todeksi. Revelationsilla toteutetaan unelmia puku kerrallaan.
 
 
   


Puhelin 044 343 4644 | asiakaspalvelu@www.revelations.fi